Május 8. és 16. között oldalunkon regisztráló látogatóinknak egyszeri vásárlásra jogosító -10%-os kupont küldünk, amelynek érvényessége 3 hónap. ezzel kívánunk mindenkinek szép hetet!

A 2017-es év kedvenc fonala a regatta. 😍 ... TöbbKevesebb

Megnézem Facebookon

Minden vásárlónknak 2018. február 15. ajándékba adunk egy 10.000 Ft értékű üdülési utalványt. A kép alatti görgethető sávban válogathatsz termékeink között! <3

Az utalvány készpénzre nem váltható, csak az utalványon megadott helyen váltható be, 2018.03.10-ig! Egy vásárláshoz csak egy utalvány jár, hiszen egy utazáshoz is csak egyet tudsz felhasználni!

— Products shown: CAPUCCINO AUSZTRÁL GYAPJÚ, TEJROST FONAL, MERINO LAND MERINÓI GYAPJÚ – SUPERWASH FONAL, LISBOA MERCELIZÁLT PAMUT FONAL, COCKTAIL FINO PAMUT, AKRIL FONAL, TEC GYAPJÚ FONAL, MERINO 4 US SUPERWASH MERINÓI GYAPJÚ FONAL, HAPPY BABY MERINÓI GYAPJÚ, POLYAMID, KASMÍR FONAL, RE – USE ÚJRAHASZNOSÍTOTT PAMUT FONAL, REGATA PAMUT FONAL and 5 others.
... TöbbKevesebb

Megnézem Facebookon

Nagyon kellemes, kötögetésben gazdag hétvégét kívánunk Nektek! www.roldor.hu ... TöbbKevesebb

Megnézem Facebookon

2016. május 30. – Portugál piac

2016. június 7-9. között a Portugál Nagykövetség Kereskedelmi Kirendeltsége a Nagycsarnokkal közösen Portugál Napokat szervez, melyre a FONALBÁR, mint a Rosarios4 portugál fonalak értékesítője is meghívást kapott. A Csarnokban lehetőség van a helyszínen megtekinthető fonalak megvásárlására is. Ha az AKCIÓ fül alatt hamarosan megjelenő kupont kinyomtatod és átadod a csarnokban a vásárláskor, akkor a vásárlásod értékének 10%-át ajándékba kapod.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TALÁLKOZZUNK A NAGYCSARNOKBAN!

fonalbar.hu_logo
Kedves Vásárlóink!

Hamarosan mi is részt veszünk egy fonalsimogatón. 🙂

Többetektől érkezett olyan kérés/javaslat, hogy a méltán közkedvelt Rosarios4 fonalakból több fajtát szeretnétek látni a kínálatunkban. Ezért elutazunk Portugáliába a fonalaink gyártójához, hogy kiválasszuk azokat az új fonalakat, amikkel bővíthetjük a kínálatunkat.  Ez az utazás december 08. és 15. –e között lesz, így azokat a rendeléseket, melyeket ebben az időintervallumban kellene kiszállítani, átadni – csak december 15.-e után tudjuk megtenni. Kérjük, hogy ezt vegyétek figyelembe..

Hazaérkezésünk után beszámolunk a látottakról, tapasztalatainkról. Megértéseteket előre is köszönjük.

Jó vásárlást és kötögetést kívánunk!

Üdvözlettel:
Márti & László
Fonalbár

fonalsimogatas

FONALSIMOGATÓ

Szombaton ismét megtartottuk a már hagyományosnak számító fonalsímogató délutánunkat.Hatan találkoztunk délután 3-kor megadott címen és kezdetét vette a közös kötögetés, beszélgetés, sütizés és kávézás. Megsimogattuk a fonalakat, ötleteltünk mintákkal, beszélgettünk a mindennapkról, rögtönzött Plank bemutató után, már tudtam mi ez és hogyan kell szabályosan csinálni .

Én minden alkalommal feltöltődöm ezektől a szeánszoktól, új lendületet és ötleteket kapok a többiektől.

Köszönöm lányok!

Váruk mindenkit szeretettel a következő alkalommal, figyeljétek a weboldalt és kövessétek a Facebookot!

Megérkezett a Butterfly selyem fonal!

Kedves Vásárlók! Mai nappal rendelhető a 100% nyers selyemből készült “Butterfly” névre hallgató fonal webáruházunkból!

Gyerekkoromban meg voltam győződve, hogy csupa selyembe csak hercegnők öltözhetnek, burkolózhatnak. A Rosarios4 Butterflynak, azaz Pillangójának hála ezt a luxust mi is átélhetjük. A könnyű, ám mégis sport vastagságú fonal igazi különlegesség, amely most mindenki számára elérhető. Bár kezelése kézi mosást, szeretgetést igényel, amint megtapintod, ezt nem áldozatnak, hanem kivételezettségnek fogod érezni. Hangsúlyozd ki nőiességed segítségével akár már ma.
butterfly_fonal

100% nyers selyem fonal