Impresszum

Tulajdonos: dr. Ungvári László e.v.
Üzemeltető: dr. Ungvári László e.v. (1143 Budapest, Ilka utca 29. em.: 2 ajtó: 6.,
adószám: 67482858-2-42)

Technikai részletek: Az oldal megjelenése 1280×800-as vagy nagyobb képernyőfelbontás esetén optimális. Az oldal interaktív részei PHP programnyelven kerültek kialakításra, az adattárolást PostgreSQL adatbázis szerver végzi.

Általános jogi információk: A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelnek. Nem vállalunk felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőségért. A weboldalon szereplő szövegek, képek, videók, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldal bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása, illetve kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Személyes adatait, amelyekre a fonalbar.hu weboldalon tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi jogszabályok szerint kezeljük.

A webshop nyitvatartási ideje:
hétfőtől péntekig: 9:00-től 17:00-ig
szombaton: 9:00-től 15:00-ig
vasárnap: zárva

A Fonalbar.hu fantázia nevű weboldalon a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Telephelyünkön nincs ügyfélkiszolgálás, sem mintabolt! Technikai problémával, kérem keresse a weboldal készítőjét, és fenntartóját: Fonalbar.hu